dilluns, 22 d’agost del 2011

subasta benèfica



















L'any passat per aquestes dates estiuenques, el xiringuito El Maravillas de la platja del Prat em van proposar un projecte que no vaig poguer rebutjar.
El projecte consistia en dues parts: la primera pintar i dibuixar a l'aire lliure a la platja i després una subasta amb el resultat de l'acció on tot el què es tregués aniria a parar a la Fundación Vicente Ferrer.

Vam proposar a altres artistes si volíen col·laborar i l'artista Stella Rubio i al Xavi Mateu què van acceptar de molt bon grat col·laborar amb el projecte.

El primer que se'm va ocòrrer i com sempre en aquests casos és que no podia fer aquest tipus d'activitat sense comptar amb la meva model maria, i que el millor que podíem fer és traslladar el dibuix de model a l'aire lliure. La maria va acceptar encantada i vam estar de les 20:00 del vespre fins a les 02:00 de la nit jo dibuixant i ella posant. Va ser tot un repte on m'ho vaig passar molt bé.
A les fotos es pot veure el procés de treball, el bon ambient i també el resultat del meu treball que en total van ser 7 dibuixos amb Pastel de mides: 100x70 cm :)

Dies més tard es va fer la subasta i es va treure de tots els treballs uns 450 € aprox.
Vam quedar molt contents i satisfets!!

Evidentment vull agraïr a tots els que vam estar allà: Isaac i Miguelillo per comptar amb mi, a la maria que no sé que faria sense ella, gràcies musa, a la Maite Gascó, i als artistes Stella Rubio i Xavi Mateu. Va ser genial compartir aquest projecte amb tots vosaltres!

7 comentaris:

  1. No puc més que treure´m el barret en senyal d'admiració!!!

    ResponElimina
  2. gràciessssss per comentar neus!!!!!!!!!!! ens ho vam passar pipa ;) petonets

    ResponElimina
  3. Una iniciativa molt maca :) Espero que avisis si ho torneu a fer per a que la pròxima vegada no m'ho perdi :)

    I així tornaré a provar una altra hamburguesa de El Maravillas que estan tremendes! :D

    ResponElimina
  4. uala!!! que ben pensat i origina la proposta.. quina sort que tens que la gent et doni a oportunitat de fer accions tan maques com aquestes... ets una crack!!! muaks

    ResponElimina
  5. gràcies patri tens raó que el treball en grup és importantíssim per poder realitzar projectes així! merci per escriure ;)

    sergi si mai es torna a fer t'ho faré saber pq et puguis menjar una hamburguesa ¬¬ :p

    ResponElimina
  6. Montse un projecte molt maco.
    Tant les il·lustracions, com la sessió de fotogràfica i l'entorn estan molt bé.
    Enhorabona! Et felicito.

    ResponElimina
  7. gràcies jordi!!!!!!!!!!!!! i merci també per visitar el bloc ;)

    ResponElimina