dilluns, 14 de març del 2011

Paraula de dones

Aquest any com a celebració del dia de la dona La Capsa, liderats per la Marta i en Jose dos hackers culturals collunuts i la Maria Donoso, van comptar amb mi per fer l'escenografia del "Paraula de dones".
Aquest any a diferència dels altres la Maria va idear un cabaret amb textos seus i amb les cantants genials que hi han al Prat, el vestuari ideat per la Rosa i el maquillatge de la Raquel van posar escena un cabaret espectacular.

Per fer l'escenografia em va venir al cap de crear en dibuix una dansa (recreant-me en el Kit Kat Club de la peli de Cabaret) com que havíen de cantar vaig imaginar-me que faltaria ball.
Amb l'ajuda de la fotògrafa VaneVamaca i les models Maria donoso i Virgi donoso vam crear una dansa molt sensual convertit en unes sessió de fotos. El color negre havia de predominar.

Vaig demanar que volia dibuixar sobre fusta, i van portar 4 plafons de fusta on cada plafó media: 1m d'amplada per 2,5m d'alçada. La suma seria 4m d'amplada per 2'5m d'alçada.

Els materials van ser acríl·lics i pastels.


El què estar clar és que sense l'equip de totes i tots, amb la Capsa recoltzant-nos, les noies actuant, la maria maquinant, la Alícia punxant, la rosa dissenyant i l'isaac fent-nos el suport del menjar NO HAGUÉS SORTIT COM ENS VA SORTIR! i és que el bon treball en equip i la bona compenetració va ser GENIAL!


Fotografies del Procés i de l'espectacle:
enllaç de les fotos de l'espectacle realitzades per la Laura Quinto! genialsss http://www.flickr.com/photos/la_capsa/sets/72157626266034982/ i fotos d'en xavi Esteban http://www.flickr.com/photos/42414635@N08/sets/72157626422032006/

Un moment de l'actuació: http://www.youtube.com/watch?v=wJi8baB6LF0 gallinita en la piel!!!

2 comentaris: